Hawaii day 7

Hanauma Bay & Paradise Cove Luau

 

Hawaii day 6

Diamond Head Trail & chill 

Utah High School Musical Theatre Awards

I går kveld var det duket for prisutdeling i skikkelig stil. Utah High School Musical Theatre Awards på The Eccles Theatre. Det er da et relativt nytt teater her i Salt Lake City, som åpnet i fjor høst. Sesussical - som jeg var med i rundt Thanksgiving tider - var nominert i 9 av 18 kategorier. Vi skulle altså fremføre et av ensamble-nummerene vi hadde med i musikalen, så jeg klatret opp å stigen over steder jeg har stått på scenen! Liten revyscene i lille Malangen, NNM i revy scenen, NM i revy scenen, og nå en Broadway scene der store produksjoner har spilt?! Det var en helt syk opplevelse. Vi vant ingen priser, men helt sykt å se hvor mye talent ungdommer i lille Utah har. Motivasjon til å fortsette å drive med scene-fremføringer vokste så utrolig. Å få være backstage på en sånn plass var helt sinnsykt også. Trodde aldri jeg skulle bli så begeistret over en garderobe liksom, hah. Det har enda ikke gått helt opp for meg, men det var i alle fall en fantastisk opplevelse. Kunne gjerne opplevd hele dagen på nytt. Her er bittelitt bilder fra dagen ♥︎ 

Drar hjemmefra for å dra hjem

Ja, det er nok det mest klisjé jeg kan skrive, fullt klar over det. Det er jo sant da. Nå hender det at jeg er på kanten av å grine midt i timen bare fordi jeg vet jeg aldri skal gå på denne skolen mer fra og med 2. juni. Jeg gleder meg utrolig mye til å bare være på ferie med familiene mine, men det er utrolig sårt å si ha det til skolen, som har vært det sosiale samlingsstedet mitt dette året. Og nå skal jeg liksom dra fra det? Det skremmer meg. Jeg er så trygg på meg selv her, trygg på andre også. Spesielt drama-klassen min. Nå er vi jo igjen på skolen etter skoletid pga Macbeth, og jeg har noen helt fantastiske venner der som det føles umulig ut å skulle si ha det til snart.

Jeg prøver veldig hardt nå å være her. Snakke med alle de andre. Være til stede. Tar nesten litt avstand fra Norge, bare fordi jeg vet jeg kommer hjem til alle igjen om ikke så lenge, men hvem vet hvor lenge det blir til jeg får se folka her igjen? Jeg er heldig som ikke har noen AP tests da, som er litt som eksamen, men har nok noen prøver i enkelte fag som liksom "avslutter" skoleåret. Det blir rart å dra fra alt dette. Alt er så bra her. Absolutt alt. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn det jeg har vært dette året. Det har styrket meg så mentalt, og jeg føler jeg er klar for alt nå! Kanskje ikke helt sannsynlig, men jeg har aldri hatt det bedre. Aldri.

Det beste med sol på søndagerProcessed with VSCO with hb1 preset

Lekser ute i sola ♥︎♥︎♥︎ Akkurat ferdig med et essay i historie, så nå blir det pugging til prøve, og så matte. Klarer ikke være irritert på skolearbeid engang, er så fint å sitte ute nå og bare nyte dagene. Det går helt sykt fort nå som jeg har øving hver dag etter skolen, og øvinger på lørdager. Føler meg ikke stressa over skuespillet, jeg. Føler meg stressa fordi jeg ikke har alt av kostymer jeg trenger, og DET er fyfy. Men ellers er karakterene greie, jeg har bare 4 uker med skole igjen, og siden den siste helga før graduation er memorial day og enda en friday, har denne frøkna bare 18 skoledager igjen - 17 om jeg ikke trenger å være der siste dagen(dagen etter graduation). Funderer over livet mens jeg sitter her ute, og hvordan jeg valgte en planlegger i høst for dette året, og sitat på forsiden virka sykt kleint, men det kunne jo faktisk ikke være mer sant. Nyt de små tingene, det er de som skaper minner ♥︎

Processed with VSCO with hb1 preset

 

I det siste & prom

Nå begynner det å bli en stund siden en generell oppdatering om livet mitt her borte. De jeg snakker med nesten hver dag får jo med seg en del, men er jo klar over at det er mange jeg ikke snakker så mye med, som kanskje lurer på om jeg enda lever.

Jeg kan bekrefte at jeg lever, og at jeg har det bedre enn noen sinne. Eller, akkurat NÅ er jeg veldig sykt og alt gjør vondt, men måtte nesten på skolen uansett, så i skrivende stund er jeg på skolen og vi har snart Macbeth øving. Det er det som tar opp mesteparten av tiden min nå. Fra og med neste uke har vi øving fra 3-6 hver dag, øving 8-12 på lørdager, og søndager fri, frem til 18. mai når premieren er. Altså, blir lite 17. mai-feiring på meg da jeg må være på øving... knskje jeg får pølse i brød til middag og is til dessert da. Det er jo lov å håpe.

Ellers begynner jeg å telle ned dager til graduation, ferie, hjemreise osv. Mamma og pappa kommer før graduation en gang, men av eget ønske vet jeg ikke nøyaktig hvilken dag de kommer, så blir en liten overraskelse! De 3 ukene mellom skoleslutt og hjemreise blir brukt på Disneyland, Lake Tahoe, Minnesota, og tid med venner og familie. Pappa drar hjem 10. juni, mens mamma blir igjen til jeg drar.

Helga etter Macbeth premiere er skikkelig langhelg. Vi har "emergency make-up day" som er en dag man tar ut i tilfelle vi har snow day eller noe, men siden vi ikke hadde det, og Memorial Day er mandagen etter, er det 4-dagers helg. Siste skoleuke tror jeg blir ganske så chill. Så er det rett til Las Vegas fredag, og Anaheim lørdagen, og Disneyland søndag og mandag etter det. Er så utrolig heldig, det vet jeg, og det er helt sykt å tenke på at dette året går mot slutten. Både glad og trist. Så sykt merkelig egentlig. Gleder meg såååå til å se alle der hjemme igjen. Satser på stor velkomstkomité på flyplassen😜 Ellers nyter jeg dagene fullt ut og prøver å gjøre så mye som mulig med så mange som mulig. Ha en fin dag videre, og god helg når den tid kommer!

Slenger med litt bilder fra prom da👇

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Josefine. 18. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM

hits