Video: Hawaii Day 3


 

Video: Hawaii Day 2


 

Video: Hawaii Day 1

NB! Videoen kan mest sannsynlig ikke spilles på mobiltelefoner, beklager for det, bare å fyre opp pc'en da! Sett på 720p for best kvalitet!!! 

Video will probably not work on any mobile devices, but feel free to try. If not, get your computer and enjoy beautiful Hawaii!

Planen var å hive sammen alle dagene i én video, men jeg tok så himla mange videoer, så jeg deler de opp i dagene. Noen dager filma jeg mindre, så slår sammen kanskje to av dagene da, men ey, flere fine videoer å se på. Så, her er dag 1 i Hawaii (jeg mista alt jeg filmet dagen jeg kom dit, så teknisk sett er dette dag 2, men dere skjønner greia).I planned to put all the days into one video, but I had too many videos, so I'm separating it into days. Some days I filmed less, so I'll put together probably 2 days into one, but ey, more pretty videos to watch. So, here's day 1 in Hawaii (I lost all footage the day I arrived, so technically this is day 2, but you get the deal).
 
Enjoy!


 

Atlanta

I dag kjørte jeg og vfar fra Auburn, Alabama(her vi har vært siden torsdag) til Atlanta, Georgia. Planen var at flere skulle dra, men ingen andre var serlig hypp på å kjøre så "lenge" for å dra til en by liksom. Vi snakker halvannen time hver vei. Vandt med sånt i Nord-Norge, heh...

Da vi kom til Atlanta dro vi først til Jackson Bridge. Hvorfor? Fordi jeg er huuuge fan av The Walking Dead, og et clip fra aller første episode er tatt fra den brua. Det ser litt annerledes ut nå, men er tross alt 7 år siden.

Etter dette dro vi for å finne mat. Dro på en søt liten café som het Joy Café og spiste lunsj. Hvis jeg noen gang drar tilbake til Atlanta vil jeg tilbake dit. Maten var helt fantastisk god, og atmosfæren var ganske chill. Eneste bildet jeg tok var av denne sommerfuglveggen. Ganske kul egentlig.

Next kjørte vi gjennom downtown bare for å utforske liksom, og fant state capitol bygningen her. Ganske lik alle andre, med kuppel på toppen, men det var i gull, så måtte stoppe for å ta bilde heh.

Mens vi skulle finne veien til World of Coke - cocacolamuseum - ville ofc nøøørden i meg se enda en The Walking Dead location. SÅ vi kjørte til der den første episoden sluttet - i en tanks midt i gata i downtown Atlanta.

Så var det Coke museum next. For de som ikke kjenner meg, er coca cola my thing. Aldri vært serlig glad i pepsi. No hate liksom, men det har bare alltid vært cola i hjemmen. Var kult å lære om litt historie og sånn. Smakte alle forskjellige produkter som selskapet har kommet ut med på alle kontinenter. Sykt kvalmt etter å ha prøvd 30 forskjellige drikker, men så har man i alle fall prøvd det da! Kjøpte ingenting i suvernirshappa mest fordi vi har én koffert på deling denne turen, men også fordi jeg prøver å spare den siste slanten med penger jeg har å leve på de siste par månedene.

Så var det tilbake til Alabama igjen! Var en super dag :)

Hawaii day 5

Pearl Harbor, Swap Meet, og husarrest.

Morsom historie om denne "husarresten" da. Dagen før, altså tirsdag, vrikka jeg foten på stranda. Da vi kom til hotellet satt jeg i lobbyen med is på ankelen. Melissa kom og holdt meg med selskap, og HP kom litt senere. Så måtte jeg opp for å dusje og gjøre meg klar til middag osv. Kan ofc ikke gå trappa pga ankelen, så vi venter på heisen. I det vi går inn i heisen kommer flere av de andre utvekslingsstudentene bak oss, med musikk på høyt volum og hele pakka. Vi blir pressa inn i heisen, og ender opp på andre siden av der knappene er. Vi 3 regna med at vi skulle til våre etasjer, 4 og 5, så tenkte ikke noe mer på det. Så merker vi jo at vi går over 5. etasjen. Og vi fortsetter. På veien opp begynner disse andre ungdommene å hoppe og styre, og vi kommer opp til 19. etasje og jeg står der med ankelen og bare wtf. De andre gikk ut og tok trappa, jeg og mine 2 ledsagere tar heisen til våre etasjer. Tenkte ikke noe mer over det.

Onsdagen, denne dag 5 altså, blir jeg og de andre ungdommene som var i heisen tatt til lobbyen da vi kom tilbake fra Pearl Harbor or Swap Meet, og sitter i sikkert 30 minutter uten å få vite hvorfor. Det går selvfølgelig opp for noen at dette må ha med heisen å gjøre. Men ingen skjønte hvorfor jeg var der. De sa tilogmed i heisen at "if we get caught, you didn't do anything, don't worry." Men, fordi jeg og HP var i heisen, og på videoen, så ble vi altså også straffet. Viste seg at de også hadde trykket på nødknappen to ganger, noe vi IKKE fikk med oss fordi vi stod på forbanna andre siden av heisen. Så vi ble utestengt fra aktivitetene resten av dagen. Var heldigvis ikke den verste dagen. Vi gikk glipp av tur til kjøpesenteret, og middagen fikk vi da de andre kom tilbake. Lunkne chips og reker var ikke særlig digg. Vi satt altså i lobbyen med vår chaperone i 3-4 timer, fikk ikke lov å gå opp å dusje, måtte bare være der nede. Kan si jeg er mildt sagt drittlei av kortspill etter den ettermiddagen der. Enda ganske bitter over å ha blitt straffet for noe jeg var vitne til pga. den forbanna ankelen. Det var virkelig toppen av kransekaka etter å ha mistet mobilen i vannet og vrikket ankelen. UTENOM DET VAR DET JO SUPERT WEIHU.

 

Hawaii day 4

Waimanalo Beach og fin utsikt overalt


Cred til HP og Synne som sang Let It Go midt i gata. 

Hawaii day 3

Surfing, acai bowl, engelvinger, shave ice, og polynesian cultural center 

Hawaii day 1&2

Mange av bilden jeg tok den første dagen var med mobilen min, sååå de er borte for alltid, så har mest bilder fra flyet egentlig. Dag to mistet jeg jo mobilen på morgenen, men tok masse bilder med "GoPro" kameraet. Er ikke gopro, men later som det :)

Enjoy!

Dag 1

Dag 2
 

City of Angels

God morgen i fra LAX! I dag reiser jeg til Hawaii i en uke sammen med masse andre utvekslingsstudenter i USA. Jeg reiser aleine, men møter alle andre i dag etterhvert. Jeg hadde store planer om å vlogge denne uken, men pga stress og sånn i morges fikk jeg ikke startet den helt, men skal filme masse hver dag, det lover jeg! Nå er klokka 7:25 i LA, og det er en time til flyet mitt går. Det er en 6 og en halv times flyreise til Honolulu, men jeg elsker å fly, så jeg gleder meg masse!

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Josefine. 18. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM

hits