hits

Hawaii day 7

Hanauma Bay & Paradise Cove Luau

 

Hawaii day 6

Diamond Head Trail & chill 

Video: Hawaii Day 3


 

Video: Hawaii Day 2


 

Video: Hawaii Day 1

NB! Videoen kan mest sannsynlig ikke spilles på mobiltelefoner, beklager for det, bare å fyre opp pc'en da! Sett på 720p for best kvalitet!!! 

Video will probably not work on any mobile devices, but feel free to try. If not, get your computer and enjoy beautiful Hawaii!

Planen var å hive sammen alle dagene i én video, men jeg tok så himla mange videoer, så jeg deler de opp i dagene. Noen dager filma jeg mindre, så slår sammen kanskje to av dagene da, men ey, flere fine videoer å se på. Så, her er dag 1 i Hawaii (jeg mista alt jeg filmet dagen jeg kom dit, så teknisk sett er dette dag 2, men dere skjønner greia).I planned to put all the days into one video, but I had too many videos, so I'm separating it into days. Some days I filmed less, so I'll put together probably 2 days into one, but ey, more pretty videos to watch. So, here's day 1 in Hawaii (I lost all footage the day I arrived, so technically this is day 2, but you get the deal).
 
Enjoy!


 

Hawaii day 5

Pearl Harbor, Swap Meet, og husarrest.

Morsom historie om denne "husarresten" da. Dagen før, altså tirsdag, vrikka jeg foten på stranda. Da vi kom til hotellet satt jeg i lobbyen med is på ankelen. Melissa kom og holdt meg med selskap, og HP kom litt senere. Så måtte jeg opp for å dusje og gjøre meg klar til middag osv. Kan ofc ikke gå trappa pga ankelen, så vi venter på heisen. I det vi går inn i heisen kommer flere av de andre utvekslingsstudentene bak oss, med musikk på høyt volum og hele pakka. Vi blir pressa inn i heisen, og ender opp på andre siden av der knappene er. Vi 3 regna med at vi skulle til våre etasjer, 4 og 5, så tenkte ikke noe mer på det. Så merker vi jo at vi går over 5. etasjen. Og vi fortsetter. På veien opp begynner disse andre ungdommene å hoppe og styre, og vi kommer opp til 19. etasje og jeg står der med ankelen og bare wtf. De andre gikk ut og tok trappa, jeg og mine 2 ledsagere tar heisen til våre etasjer. Tenkte ikke noe mer over det.

Onsdagen, denne dag 5 altså, blir jeg og de andre ungdommene som var i heisen tatt til lobbyen da vi kom tilbake fra Pearl Harbor or Swap Meet, og sitter i sikkert 30 minutter uten å få vite hvorfor. Det går selvfølgelig opp for noen at dette må ha med heisen å gjøre. Men ingen skjønte hvorfor jeg var der. De sa tilogmed i heisen at "if we get caught, you didn't do anything, don't worry." Men, fordi jeg og HP var i heisen, og på videoen, så ble vi altså også straffet. Viste seg at de også hadde trykket på nødknappen to ganger, noe vi IKKE fikk med oss fordi vi stod på forbanna andre siden av heisen. Så vi ble utestengt fra aktivitetene resten av dagen. Var heldigvis ikke den verste dagen. Vi gikk glipp av tur til kjøpesenteret, og middagen fikk vi da de andre kom tilbake. Lunkne chips og reker var ikke særlig digg. Vi satt altså i lobbyen med vår chaperone i 3-4 timer, fikk ikke lov å gå opp å dusje, måtte bare være der nede. Kan si jeg er mildt sagt drittlei av kortspill etter den ettermiddagen der. Enda ganske bitter over å ha blitt straffet for noe jeg var vitne til pga. den forbanna ankelen. Det var virkelig toppen av kransekaka etter å ha mistet mobilen i vannet og vrikket ankelen. UTENOM DET VAR DET JO SUPERT WEIHU.

 

Hawaii day 4

Waimanalo Beach og fin utsikt overalt


Cred til HP og Synne som sang Let It Go midt i gata. 

Hawaii day 3

Surfing, acai bowl, engelvinger, shave ice, og polynesian cultural center 

Hawaii day 1&2

Mange av bilden jeg tok den første dagen var med mobilen min, sååå de er borte for alltid, så har mest bilder fra flyet egentlig. Dag to mistet jeg jo mobilen på morgenen, men tok masse bilder med "GoPro" kameraet. Er ikke gopro, men later som det :)

Enjoy!

Dag 1

Dag 2
 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » Mai 2017


Josefine. 19. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM