I det siste & prom

Nå begynner det å bli en stund siden en generell oppdatering om livet mitt her borte. De jeg snakker med nesten hver dag får jo med seg en del, men er jo klar over at det er mange jeg ikke snakker så mye med, som kanskje lurer på om jeg enda lever.

Jeg kan bekrefte at jeg lever, og at jeg har det bedre enn noen sinne. Eller, akkurat NÅ er jeg veldig sykt og alt gjør vondt, men måtte nesten på skolen uansett, så i skrivende stund er jeg på skolen og vi har snart Macbeth øving. Det er det som tar opp mesteparten av tiden min nå. Fra og med neste uke har vi øving fra 3-6 hver dag, øving 8-12 på lørdager, og søndager fri, frem til 18. mai når premieren er. Altså, blir lite 17. mai-feiring på meg da jeg må være på øving... knskje jeg får pølse i brød til middag og is til dessert da. Det er jo lov å håpe.

Ellers begynner jeg å telle ned dager til graduation, ferie, hjemreise osv. Mamma og pappa kommer før graduation en gang, men av eget ønske vet jeg ikke nøyaktig hvilken dag de kommer, så blir en liten overraskelse! De 3 ukene mellom skoleslutt og hjemreise blir brukt på Disneyland, Lake Tahoe, Minnesota, og tid med venner og familie. Pappa drar hjem 10. juni, mens mamma blir igjen til jeg drar.

Helga etter Macbeth premiere er skikkelig langhelg. Vi har "emergency make-up day" som er en dag man tar ut i tilfelle vi har snow day eller noe, men siden vi ikke hadde det, og Memorial Day er mandagen etter, er det 4-dagers helg. Siste skoleuke tror jeg blir ganske så chill. Så er det rett til Las Vegas fredag, og Anaheim lørdagen, og Disneyland søndag og mandag etter det. Er så utrolig heldig, det vet jeg, og det er helt sykt å tenke på at dette året går mot slutten. Både glad og trist. Så sykt merkelig egentlig. Gleder meg såååå til å se alle der hjemme igjen. Satser på stor velkomstkomité på flyplassen😜 Ellers nyter jeg dagene fullt ut og prøver å gjøre så mye som mulig med så mange som mulig. Ha en fin dag videre, og god helg når den tid kommer!

Slenger med litt bilder fra prom da👇

May-Celin Nybak

05.05.2017 kl.00:09

Så flott kjole. :)

Skriv en ny kommentarJosefine. 18. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM

hits