Atlanta

I dag kjørte jeg og vfar fra Auburn, Alabama(her vi har vært siden torsdag) til Atlanta, Georgia. Planen var at flere skulle dra, men ingen andre var serlig hypp på å kjøre så "lenge" for å dra til en by liksom. Vi snakker halvannen time hver vei. Vandt med sånt i Nord-Norge, heh...

Da vi kom til Atlanta dro vi først til Jackson Bridge. Hvorfor? Fordi jeg er huuuge fan av The Walking Dead, og et clip fra aller første episode er tatt fra den brua. Det ser litt annerledes ut nå, men er tross alt 7 år siden.

Etter dette dro vi for å finne mat. Dro på en søt liten café som het Joy Café og spiste lunsj. Hvis jeg noen gang drar tilbake til Atlanta vil jeg tilbake dit. Maten var helt fantastisk god, og atmosfæren var ganske chill. Eneste bildet jeg tok var av denne sommerfuglveggen. Ganske kul egentlig.

Next kjørte vi gjennom downtown bare for å utforske liksom, og fant state capitol bygningen her. Ganske lik alle andre, med kuppel på toppen, men det var i gull, så måtte stoppe for å ta bilde heh.

Mens vi skulle finne veien til World of Coke - cocacolamuseum - ville ofc nøøørden i meg se enda en The Walking Dead location. SÅ vi kjørte til der den første episoden sluttet - i en tanks midt i gata i downtown Atlanta.

Så var det Coke museum next. For de som ikke kjenner meg, er coca cola my thing. Aldri vært serlig glad i pepsi. No hate liksom, men det har bare alltid vært cola i hjemmen. Var kult å lære om litt historie og sånn. Smakte alle forskjellige produkter som selskapet har kommet ut med på alle kontinenter. Sykt kvalmt etter å ha prøvd 30 forskjellige drikker, men så har man i alle fall prøvd det da! Kjøpte ingenting i suvernirshappa mest fordi vi har én koffert på deling denne turen, men også fordi jeg prøver å spare den siste slanten med penger jeg har å leve på de siste par månedene.

Så var det tilbake til Alabama igjen! Var en super dag :)

Skriv en ny kommentarJosefine. 18. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM

hits