Life update: Skole, venner, og mat

Jeg innser nå hvor mye gøy som har skjedd siden siste update om skolen og sånne ting. 

Siden bursdagen min har jeg gjort en god del ting. Bakt brød, vært på kino, hengt med venner, sett Grammys og Oscars og Super Bowl og hele pakka. Tror jeg heller legger ut bilder og skriver under de, heh.


1: Bakte endelig brød her om dagen. Ikke like gode som hjemme, men gode nok! 2: Spise en ganske fancy middag på en fransk restaurant en tilfeldig dag i uka. 3: Vi var på Red Robin og spiste, elsket maten der. 4: Josefine mekka pizza til alle jentene da vi så Grammys sammen hos meg. 5: Spiste middag på frokoststedet iHop bc why not. 6: Aldri feil med omelett og pannekaker til middag. 6: Snacksen vår under Super Bowl! Reklamene og halftime showet var kult, resten not so much.


1: Valentine's var ok med kjeks i lunsjboksen. 2: I Play Production-klassen delte vi ut godteri/lapper til alle. Jeg fikk ikke vite om dette før kvelden før, så ble bare små lapper til hver, ikke noe spesielt. 3: Jeg og Linn dro ofc på Fifty Shades før vi rundet av kvelden med kleine bilder.


Spirit Assembly! Hele den uka var Spirit Week, så fredagen hadde vi en 3-timers lang assembly. Da var det altså "Battle of the Classes" så alle konkurransene var mot de andre trinnene. Seniors vant selvfølgelig, slik seniors skal. 
1: Tautrekking mellom seniors og sophmores. 2: Senior-dans elns. Skjønte ikke helt det der men var dritgøy å se på da. 3: Få plass til så mange elever som mulig inni sirkelen. Jeg var med i senior-sirkelen, som vi ofc også vant. 4: Lærerne danset sånn halvhjertet. 5: Årets Make-A-Wish-foundation jente fikk ønske sitt oppfylt, og vi fikk samlet inn nok penger så hun får dra til Disneyland. 6: Gruppebilde av alle sammen, så freshman og juniors flytta seg bak oss. Rektor som prater der btw.


Ettermiddagen samme kveld som Spirit Assembly, tilbragte jeg sammen med Sarah, ei jeg har blitt kjent med via teater o.l. Vi hadde matte sammen en stund også, men hun måtte bytte pga timeplanen hennes. Vi kjøpte kaffe på Sugarhouse Coffee, en plass jeg MÅ tilbake til asap. Vi var også innom en cupcake shop sammen med noen andre, så dro vi hjem til henne, tok bilder både med kamera og polaroid, før hun tok henna på meg og vi spiste middag.


18. februar dro jeg på kino for å se filmingen av "Newsies" sammen med enda 3 venner fra teater. Vi dro for å spise gelato etter det, så kan si at det var en vellykket dag.


Samme lørdag dro jeg, Lina og Sutton til Linn, og så film og spiste nachos, brownies og is. Vi hadde planlagt å dra på Sweetheart-dansen sammen, men ble endring i planene så ble heller girls night IN da vel.


Onsdag forrige uke skippa Linn og jeg skolen. Neida. Jo, på en måte. Vi dro til the State Capitol med en gjeng utvekslingselever der vi fikk en guidet tour gjennom bygget og noen timer til "forelesninger" om politikk og sånn der. Kanskje ikke så veldig spennende, men jeg fikk to ekstra dager til å pugge til en historieprøve så kan ikke klage.

Ellers teller jeg dager til Hawaii, men også Georgia/Alabama/Florida vi skal til i slutten av spring break. Spring play er Macbeth i år, og auditions er på torsdag. Vi har også fri fredag noe jeg synes er helt fantastisk. 2 uker på rad med bare 4 skoledager er helt ok. 

Skriv en ny kommentarJosefine. 18. Tromsø.

KATEGORIER

ARKIV

INSTAGRAM

hits